Ungdomsleder

Tryggheim vgs har ledig stilling som ungdomsleder fra 1.august/1. september 2024

Stillingen kan gjerne kombineres med andre stillinger på skolen, f.eks. lærer, gjerne i kristendomsfaget, - eventuelt studier. Stillingen går inn i skolens miljøteam. Stillingen som ungdomsleder vil for det meste være jobbing på ettermiddag/kveld. Arbeidsoppgavene vil bestå av miljøfremmende tiltak og ansvar opp mot elevenes åndelige, sosiale og psykososiale vel på fritida. 

 

  • Ungdomsleder vil bruke mye av tiden sin på det kristne arbeidet ved Tryggheim. Dette innebærer bl.a. organisering av bibelgruppearbeid, forkynnelse og møtevirksomhet.
  • Det vil også være sosialpedagogisk arbeid gjennom sosialgrupper, samtaler, være tilgjengelig i miljøet, dra i gang diverse miljøfremmende tiltak/turer i samarbeid med miljøarbeiderne.
  • Ungdomsleder er nærmeste overordnet til miljøarbeiderne, og har sammen med disse ansvar for å planlegge aktivitetskalender for skoleåret.
  • Ungdomsleder deltar fast på avd.ledermøte og på sos.ped.-møte

 

Vi kan tilby et spennende kollegafellesskap og et stimulerende internatskolemiljø med rike muligheter og positive medspillere både blant elever og personale. Skolen er behjelpelig med å skaffe bolig dersom det behøves.

 

Den som blir ansatt må ta del i de sosialpedagogiske oppgavene og det kristne arbeidet og aktivt kunne fremme målsetningen ved skolen. Søkere må derfor dele det kristne livssynet. Misjonssambandets verdigrunnlag ligger til grunn for stillingen. Den som tilsettes må legge frem politiattest, jfr. Privatskolelova § 4-3.

 

Stillingen er inntil 100 %. Utdanning, referanser og personlig egnethet vil bli vektlagt.

 

For mer informasjon eller spørsmål om stillingen, kontakt

Søknad og CV kan sendes elektronisk til post@tryggheim.no. Vitnemål og attester kan tas med ved eventuelt intervju. Søknadsfrist er 1. juni 2024.

Søknad og CV kan også sendes til:

 

Tryggheim vgs

v/Gjermund Viste

Tryggheimvegen 13

4365 Nærbø

Personvernerklæring Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Ok», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info