Tryggheim søker miljøarbeidere til skoleåret 2021/22

Miljøarbeider er en person mellom 19-21 år som liker å være til stede i miljøet og som ønsker å bety en forskjell for elevene og deres fritid. Dagene er like ulike som elevene og årskullene. Derfor kan nettopp du og din person passe perfekt til oppgaven! Søknadsfrist 14.mars.

Søknad bør inneholde en kort beskrivelse med hvorfor du ønsker jobben, CV med referanse fra tidligere arbeidserfaring og kristent arbeid. Sendes til laarseth@tryggheim.no. Kanskje du kjenner noen du kunne søkt sammen med?

Som miljøarbeider er du en del av miljøteamet. Her spiller vi på hverandres styrker, engasjement, kreativitet og ideer. Vi arrangerer små og store aktiviteter, og tildeles ansvar inn mot møter, bibelgruppe og Bibel-lesing – mange gode muligheter til å være et vitne for Jesus!

Arbeidsdagen er for det meste ettermiddag, kveld og helg. Du får dekket mat og bolig, i tillegg til miljøarbeiderlønn. Det er også mulig å være prøvevakt om du vil tjene litt ekstra.

I løpet av året reiser dere tre ganger på Ettåringskurs. Der møter du andre ettåringer og miljøarbeidere fra NLMs skoler slik at du kan få påfyll og avkobling.

Gjennom arbeidet blir du en del av noe utrolig viktig og meningsfylt for våre 200 elever på internatet. Vi vet også at det blir et meningsfylt år for deg, med mange gode erfaringer og minner for livet.

Har du spørsmål? Ta kontakt med en av oss:
Ungdomsleder, Lars Rugland Aarseth – laarseth@tryggheim.no /480 78 960
Sosiallærer, Anne Kristine Tengesdal – atengesdal@tryggheim.no /952 19 730

Har du spørsmål til årets miljøarbeidere kan vi sette deg i kontakt med disse.

Personvernerklæring Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Ok», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info